tag:blogger.com,1999:blog-3654943813783873248.post8554977265258982808..comments2022-04-10T02:50:57.980-07:00Comments on Χωριό μου, χωριουδάκι μου!: Μάθε πώς να ψήνεις το μοσχαρίσιο κρέαςΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΑΪΡΑΣhttp://www.blogger.com/profile/17616007186187253174noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3654943813783873248.post-36805380560192962362012-01-01T17:16:57.778-08:002012-01-01T17:16:57.778-08:00Καλά τα λές για το κρέας μόνο που κάνεις ένα λάθος...Καλά τα λές για το κρέας μόνο που κάνεις ένα λάθος... ένα λάθος που δυστυχώς κάνουν πολλοί. Το κρέας ΔΕΝ έχει πόρους... πόρους έχει το δέρμα μας. Το κρέας έχει ίνες. Τέσπα... η συμβουλή για να το αφήσουν 5 λεπτά να ξεκουραστεί πρίν το κόψουν είναι σωστή πάντως. Καλό είναι να το τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο και να το αφήσουμε λίγα λεπτά στην άκρη. Άν κοπεί αμέσως τρέχουν τα υγρά του και γίνετε σφηχτό το κρέας... αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τους πόρους.GreekBulldoghttps://www.blogger.com/profile/07657452847149986413noreply@blogger.com