Σε συνεχή ενημέρωση παρακολουθείστε και την ηλεκτρονική μας εφημερίδα: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αργολίδας - www.paratiritis-news.com

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Μιλώντας για χειροτεχνικό ψωμί

Τα μυστικά κατασκευής του

Το χειροτεχνικό ψωμί
έχει θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα ψωμιά που εφευρίσκονται πάντα, που γίνεται χωρίς οποιεσδήποτε χημικές ουσίες και πολύ λίγα βασικά συστατικά, αυτά τα ψωμιά είναι κατά πολύ ανώτερα από τα περισσότερα. Το αλεύρι, το νερό, το άλας και η ζύμη είναι τα κύρια συστατικά στην κατασκευή του ψωμιού. Αν και άλλα συστατικά μπορούν να προστεθούν σύμφωνα με ποιο τύπο χειροτεχνικού ψωμιού επιθυμείτε να κάνετε. Μερικοί έχουν προσθέσει τα κρεμμύδια, τυριά...
Τα χειροτεχνικά ψωμιά βρίσκονται για να είναι flavorful, δεδομένου ότι οι αρτοποιοί χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα συστατικά, αλλά έχουν μια σύντομη ζωή του προϊόντος στο ράφι και πρέπει ναφαγωθούν μέσα σε μερικές ημέρες ή μπορείτε να την βάλετε στον ψυκτήρα σας αμέσως μετά από την αγορά, για τη χρήση εν ευθέτω χρόνω.

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες των χειροτεχνικών ψωμιών διαθέσιμων για το puchase έχετε το γαλλικοί ψωμί, το fococcia, τη σίκαλη deli και περισσότεροι. Ένα από τα μυστικά του χειροτεχνικού ψωμιού είναι ο τρόπος που προετοιμάζεται και ψήνεται. Το χειροτεχνικό ψωμί είναι χειροποίητο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αναμίκτη για τη να ζυμώσετε διαδικασία αλλά το υπόλοιπο, όπως τη διαμόρφωση ή τη διαίρεση της ζύμης, πρέπει να γίνει με το χέρι. Τα χειροτεχνικά ψωμιά δεν γίνονται στους συμβατικούς φούρνους αλλά ψήνονται σε μια πέτρα, η οποία βοηθά να το δώσει ότι εύγευστη τριζάτη κρούστα που ο καθένας αγαπά. Τα χειροτεχνικά ψωμιά έχουν χρησιμοποιηθεί για να κάνουν τις πίτσες, τα υποβρύχια σάντουιτς, croissants και τις ιταλικές φραντζόλες που γεμίζονται με τα τυριά, τις ελιές, και τα ιταλικά χορτάρια. Ένα άλλο παράδειγμα του εύγευστου χειροτεχνικού ψωμιού είναι το μυθικό ψωμί σοκολάτας, που γεμίζουν με τα τσιπ σοκολάτας και το κακάο.

Εάν δεν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε ένα αρτοποιείο στενό από αυτό ψήνει τα χειροτεχνικά ψωμιά, υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να απολαύσετε αυτό το θαυμάσια καλαίσθητο ψωμί στο σπίτι. Μπορείτε να το κάνετε οι ίδιοι, σωστοί στην κουζίνα σας. Η έναρξη με τη βασική συνταγή ψωμιού σας, και εσείς μπορεί να προσθέσει τα συστατικά της επιλογής σας, όπως το ελαιόλαδο, το μέλι, κ.λπ. Αλλά θυμηθείτε, εάν προσθέτετε ένα υγρό συστατικό που αυτό προσθέτει την υδάτωση στη ζύμη σας, αλλά αυτό θα μπορούσε να καταστήσει τη ζύμη σας ευκολότερη να χειριστεί πότε έρχεται στη να ζυμώσει διαδικασία. Εάν θέλετε τη σταθερότερη ζύμη για να λειτουργήσετε με αφήστε αυτό θέτει για 15 ή 20 λεπτά. Η να ζυμώσει διαδικασία της κατασκευής ψωμιού περιλαμβάνει να ζυμώσει και του διπλώματος της ζύμης πολυάριθμοι χρόνοι έως ότου επιτυγχάνει μια συνεπή, ομαλή εξωτερική σύσταση. Κατόπιν, θέλετε να τοποθετήσετε τη ζύμη σε ένα καλά λαδωμένο κύπελλο, πέρα από το με ένα θερμό ύφασμα, να το τοποθετήσετε σε μια θερμή θέση και να το αφήσετε να αυξηθεί έως ότου είναι για διπλασιασμένος στο μέγεθος. Αλλά εάν θέλετε να δοκιμάσετε την πλήρη γεύση της, αφήστε τη ζύμη να αυξηθεί αργά, με την τοποθέτηση της σε μια πιό δροσερή περιοχή. Αφότου έχει αυξηθεί, αφαιρέστε από το κύπελλο και χωρίστε στο ποσό φραντζολών που προτιμάτε, τοποθετείτε στα τηγάνια ψησίματος και καλύπτετε για να το αφήσετε να ανέλθει ακόμα μια φορά δύο φορές στο μέγεθός της.

Τώρα, είναι χρόνος να διαμορφωθεί η ζύμη στις φραντζόλες και να ψηθούν. Προτού να ψήσετε, είναι καλό να προθερμανθεί ο φούρνος σας στην επιθυμητή θερμοκρασία που απαιτείται από τη συνταγή σας. Αφότου το ψωμί είναι γίνοντα ψήσιμο, αφαιρέστε από το φούρνο και καθορίστε να δροσίσετε πρίν τεμαχίζει. Το Διαδίκτυο έχει πολλές ποικιλίες των συνταγών ψωμιού στη διάθεσή σας, και όλων που πρέπει να κάνετε είστε κρότος στον Ιστό και θα βρείτε μερικές από τις πιό εύγευστες συνταγές ψωμιού για να κάνετε για την οικογένειά σας. Το του οποίου είδος ψωμιού, οποιοδήποτε ψωμί που γίνεται κατ’ οίκον είναι σίγουρο να δοκιμάσει καλύτερο και φυσικότερο από το αντίστοιχό του στην υπεραγορά. Μπορεί να υπάρξει ένα κομμάτι της εργασίας να προετοιμάσει το ψωμί στο σπίτι στις κουζίνες μας, αλλά μόλις δαγκώσετε σε εκείνη την εύγευστη φραντζόλα του χειροτεχνικού ψωμιού, θα δείτε αυτό αξίζατε την πρόσθετη προσπάθεια.

foodsun.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου