Σε συνεχή ενημέρωση παρακολουθείστε και την ηλεκτρονική μας εφημερίδα: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αργολίδας - www.paratiritis-news.com

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Κουλουράκια φθινοπωρινά

Μουστοκούλουρα

Υλικά:
1 φλυτζάνι μούστος
1 φλυτζάνι ζάχαρη (αν όμως ο μούστος είναι πολύ βρασμένος και γλυκός βάλτε 3/4 φλυτζανιού ζάχαρη)
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο...

1 γεμάτο κουταλάκι σόδα
1 κουταλάκι γαρίφαλλο τριμμένο
1 κουταλάκι κανέλλα
αλεύρι(κατα προτίμηση από μύλο, χωριάτικο)

Εκτέλεση:
Λιώνετε τη σόδα και τη ζάχαρη μέσα στο μούστο.
Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζετε το μούστο, το ελαιόλαδο, το γαρίφαλλο και την κανέλλα και προσθέτετε αλεύρι λίγο λίγο, όσο σηκώσει (ανάλογα με το αλεύρι που θα χρησιμοποιήσετε) έτσι ώστε να έχετε μια ζύμη μαλακή η οποία να πλάθεται σε κουλουράκια.
Τα ψήνετε στους 220 για περίπου 20 λεπτά.

greekcook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου